استاندار گلستان گفت: خبرنگاران  در این جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی با عملکرد عالی توطئه دشمن را خنثی کردند.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ علی اصغر طهماسبی شنبه هفتم تیرماه در نشست تخصصی با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار کرد: امروز تشییع پیکر بیش از ۶۰ تن از شهدای گرانقدر جنگ تحویلی است و ما باید قدرشناس خون این شهدا باشیم.

استاندار گلستان افزود: هدف اصلی دشمن وارد کردن آسیب به افکار عمومی در فضای مجازی و ایجاد شایعه بود که خبرنگاران با عملکرد عالی خود در این برهه زمانی، توطئه را خنثی و عرصه را بر دشمن تنگتر کردند.

وی با بیان اینکه تا کنون هیچ کشوری در جهان اینگونه نبوده که همزمان با دو کشور اتمی مبارزه کند، گفت: در جنگ تحمیلی اخیر، تمام تلاش ما این بود که در تامین اقلام اساسی مشکلی رخ ندهد و امنیت در استان حاکم باشد.

طهماسبی با اشاره به اینکه جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی با کشور ایران جنگ نابرابری و ترکیبی، رسانه ای، روانی، جاسوسی بود، بیان کرد: مردم ایران و خبرنگاران چه در داخل و چه در خارج از کشور، از جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند و  وحضور مردم در صحنه ها، دلیل اصلی پیروزی ایران در مقابل استکبار جهانی شد.

استاندار گلستان گفت: همسو بودن مردم نشان داد که مردم این کشور هیچگاه با دشمن خود در یک مسیر قرار نمی‌گیرند.

انتهای خبر/

  • نویسنده : علی اصغر سلیمانی
  • منبع خبر : گلستان رسا