رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: امروز با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد عبور از همه چالش ها و تحریم ها هستیم.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ حجت‌الاسلام محمد جواد حاج‌علی‌اکبری  در حاشیه مراسم راهپیمایی۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۳ در گرگان اظهار کرد: چهل و شش سال راهپیمایی ۲۲بهمن با حضور گسترده مردم در کشور برگزار می‌شود که این یک معجزه الهی به شمار می‌رود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: افراد اهل مطالعه در مورد مباحث جامعه شناسی، سیاسی و تاریخی این حضور را در ۴۶ سال متوالی یک مسئله بی سابقه اعلام کردند و گفتند در هیچ نقطه از دنیا چنین اتفاقی رخ نداده و تاکنون هیچ رویدادی مشابهی نظیر انقلاب اسلامی ایران و هیچ نظیری برای ملت ایران وجود ندارد.

وی گفت: آنچه که ما از آن بهره مند هستیم معجزه حضور یک ملت رشید، صبور با وفا و با صفا است، گرگان مهد دلیران، مومنان، مجاهدان و شهیدان است.

حجت‌الاسلام اکبری ادامه داد: یکی از مراکز مهم شکل گیری انقلاب اسلامی در تاریخ انقلاب، روز پنجم آذر در گرگان است که مردم با رژیم شاهنشاهی مقابله کردند.

وی با اشاره به اینکه انقلاب مردم گرگان، روز پنجم آذر شناخته شده است، تصریح کرد: به گفته امام خمینی (ره) مردم گرگان کار بزرگی انجام دادند که باعث شتاب گرفتن حرکت انقلاب اسلامی شد و از روز اول با شعور ناب اسلامی و با درک ناب علوی حضور داشتند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: مردم خوب می‌دانستند که اگر حضور داشته باشند و پای انقلاب بمانند این حرکت به لطف خداوند تداوم و به آرمان های بزرگ خواهند رسید.

وی اضافه کرد: در این ۴۶ سال، دشمنان انقلاب اسلامی یک روز هم بی توطئه نبودند و از روز اول برای مهار انقلاب اسلامی نقشه کشیدند و بعد از گذشت مدت زمانی متوجه شدند که چنین چیزی میسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دشمن درصدد مهار انقلاب در مرزهای ایران بود تا امکان تجلی جهانی آن را بگیرد، بیان کرد: امروز شاهد عبور از همه چالش های دوران دفاع مقدس و تحریم های اقتصادی، جنگ دیپلماتیک ( فرهنگی، رسانه ای، ادراکی و ترکیبی) هستیم.

وی عنوان کرد: اگرچه دشمن به ما ضربه هایی زد و فتنه های گوناگون را به کار برد، اما هرگز نتوانست ملت ایران را به زانو در بیاورد و به لطف خدای متعال امروز دشمنان ما، این انقلاب اسلامی ایران، این نهضت بزرگ در اقصی نقاط عالم مشاهده می کنند.

راز حضور مردم در همه صحنه ها، گره خوردن انقلاب با جان ملت است

وی عنوان کرد: امروز حضور مردم در صحنه های انقلاب همانند یک واقعیت در سطح منطقه و جهان به شمار می رود و کشور ایران مثل یک خورشید می درخشد و راز ماندگاری همین حضور و گره خوردن انقلاب با جان ملت ایران است که دشمنان هرگز آن را درک نخواهند کرد.

وی تاکید کرد: ارتباط انقلاب با نظام برخاسته از ارتباط با جایگاه رفیع رهبری نهضت است که در دوران امام راحل موسس عظیم الشان و چه در دوران رهبر حاضر، ایمان ها داور است.

وی با اشاره به اینکه ملت ما انقلاب را مثل جان شیرین خود دوست دارند، گفت: انقلاب اسلامی آینه ی ایمان ملت ما است و ملت ما همه آرزوهای خود را در آینه انقلاب دیده اند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یادآور شد: امام خمینی ( ره) هویت ملت ایران و ریشه های انقلاب را دوباره به آنها معرفی کرد، امام با قدم پر برکت خود روز ۱۲بهمن ۱۳۵۷ وقتی به ایران رسید برای ملت ما هویت، حیات، زندگی معنوی و عزت را به همراه آورد که تامل بر یاد و خاطره ایشان ما را به یاد اولیا الهی خدا می اندازد.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری گفت: ما در آینه ی انقلاب اسلامی با انگشت اشاره ی آن مرد الهی باعث شد که ما خود گمشده ی خود را که زیر تاریکی ها و فرهنگ ستم شاهی ، دوباره پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه امام به مدد حق ما را دوباره به خودمان برگرداند، گفت: ملت ایران دارای ماموریتی بزرگ و با عظمت است که ماموریت اول آنها آزادی، آبادی ایران و به لطف خداوند تبارک و تعالی انتشار عطر آزادی، معنویت و عزت در سطح جهان است که امروز شاهد انجام این ماموریت بزرگ ملت ایران و برافراشته شدن پرچم مقدس و ادامه دهنده راه انقلاب با فرمایشات رهبر عزیزمان با شکوه و قدرت تمام هستیم و ملتی که با جان خود و با خون خود پای این پرچم مقدس ایستادگی کردند و نور امید در پرتو ولایت حضرت بقیه الله بر ما تابیده شده است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پایان گفت: ما آثار و برکات انقلاب اسلامی را نه فقط بر درخشش علمی ملت ایران، عزت، استقلال می‌بینیم بلکه درخشش نور انقلاب اسلامی را در احساس عزت ملت های آزاده و مستضعف جهان مشاهده می کنیم و این برکات برای ملت ما نوید بخش است.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا