معاون بیمه و درمان و خرید راهبردی اداره کل بیمه سلامت استان گلستان گفت: در حال حاضر ۳۷ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص در سامانه نشان دار شدند و می‌توانند با مراجعه به مراکز طرف قرار داد از بسته های حمایتی خود بهره مند شوند.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ علیرضا صحرایی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: امسال نیز در آستانه ۳۰ اردیبهشت، سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت و قانون جوانی جمعیت است که  به مناسبت این هفته  از ۲۴ الی ۳۰ اردیبهشت ماه برنامه های مختلفی در حوزه  جوانی جمعیت برگزار می شود.

معاون بیمه و درمان و خرید راهبردی اداره کل بیمه سلامت استان گلستان در خصوص موضوع جوانی جمعیت افزود: بیمه سلامت موظف است که همه مادران باردار فاقد بیمه درمانی  را بیمه کند که این اتفاق در سال گذشته رقم خورد و مقرر شد تا زمان شیردهی فرزندان آنها تا سن پنج سالگی تحت پوشش باشند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت نبود، بیان کرد: خوشبختانه این موضوع در دستور کار قرار گرفت و خدمات ناباروری در تعهد سازمانهای بیمه گر قرار گرفتند.

۹۰ درصد هزینه ناباروری در تعهد بیمه سلامت قرار گرفته است

وی ادامه داد: خدمات سرپایی و بستری ناباروری شامل ویزیت، دارو، خدمات آزمایشگاهی، سونوگرافی و در حوزه بستری در دوبخش دولتی و خصوصی حدود ۹۰ درصد هزینه ها در تعهد سازمانهای بیمه گر پایه قرار گرفت.
سال گذشته پنج میلیارد هزینه درمان ناباروری پرداخت شده است

معاون بیمه و درمان و خرید راهبردی اداره کل بیمه سلامت استان گلستان با اشاره به اینکه سال گذشته حدود پنج میلیارد تومان هزینه ناباروری انجام پرداخت شده، تصریح کرد: در سال جدید یک سری خدمات به تعهدات بیمه ای ناباروری از جمله هفت مورد تصویر برداری، ۵۶ قلم آزمایش و ۲۹ قلم تجهیزات مرتبط با درمان ناباروری اضافه شده است.

صحرایی در خصوص شرایط استفاده از خدمات ناباروری گفت: خدمات ناباروری به خانم و آقایی که با توجه به مستندات در باروری مشکل داشته باشند با  رعایت شرط سنی خانمها تا سن ۴۹ سالگی و آقایان  بدون شرط سنی تعلق خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در استان گلستان مرکز نهال بیمارستان صیاد شیرازی جزو مراکزی است که به همه مشمولان بیمه شده ارائه خدمات ناباروری می‌کند.

۱۳۹ گروه بیماری در تعهد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج قرار دارد

معاون بیمه و درمان و خرید راهبردی اداره کل بیمه سلامت استان گلستان در خصوص بیماران خاص و صعب العلاج استان گلستان گفت: در حال حاضر ۱۳۰ گروه بیماری در تعهد  صندوق بیماران خاص قرار گرفته و خدماتی تحت عنوان بسته های بیماران خاص ارائه می‌شود و فرقی نمی‌کند بیمه شده سلامت، تامین اجتماعی و غیره باشد.

وی افزود: بدین صورت که فرد مستندات و مدارک خود را در سامانه بیمه بارگذاری می کند و به نوعی نشان دار می شود و تا ۹۰ درصد و گاهی ۱۰۰ درصد هزینه دارو ها توسط بیمه پرداخت می شود‌.

سالانه ۷۰ میلیون تومان از محل خارج ضوابط به بیماران پرداخت می شود

صحرایی در خصوص اینکه، فرد به دلیل اینکه بسته برای بیماری اش تعریف نشده، نمی تواند از خدمات استفاده کند، گفت: در نهایت فاکتور و مستندات بیماری را به مرکز بیمه ای شهر خود ارائه  می دهند و هزینه ها با عنوان خسارت از محل خارج از ضوابط تا سقف سالانه ۷۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و امید است که سقف پرداختی به ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۳۷ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص در سامانه نشان دار شدند و می‌توانند با مراجعه به مراکز طرف قرار داد از بسته های حمایتی خود بهره مند شوند.

سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شد

وی اعلام کرد: بر اساس آخرین سندهای ثبت شده در سامانه ۸۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده که حدود ۶۳ درصد آن معادل ۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به دارو بوده و بیشترین میزان بیماران خاصی که از این بسته ها استفاده می‌کنند بیماران سرطانی هستند.

معاون بیمه و درمان و خرید راهبردی اداره کل بیمه سلامت استان گلستان با اشاره به آمار بیماران خاص ثبت شده در سامانه گفت: هنوز هم برخی افراد وجود دارند که از صندوق بیماران خاص و بسته های حمایتی اطلاعی ندارند و ما از همه انجمن ها، پزشکان و همه کسانی که با فرد بیمار به نوعی در ارتباط هستند درخواست اطلاع رسانی از بابت وجود این صندوق را داریم تا افرادی که مطلع نیستند بتوانند از خدمات ما بهره مند شوند و هزینه ای از دوش آن ها برداشته شود.
انتهای خبر/

  • منبع خبر : گلستان رسا