امام جمعه گرگان آمادگی کامل نیروهای مسلح ایران و قرار داشتن «دست بر ماشه»، آمادگی نیروهای ایران را بسیار درست و متین خواند و ابراز امیدواری کرد: خداوند متعال ترس و وحشت را در دل دشمنان بیاندازد تا فکر حمله به کشور را از سر بیرون کنند.  

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز (جمعه ۱۳ تیر) در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه گرگان با اشاره به پیروزی‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه علیه اسرائیل و آمریکا، به اعترافات بی‌سابقه مقامات غربی، اظهار کرد: در حالی که اسرائیل و آمریکا ضربات محکمی در ابعاد اطلاعاتی و اقتصادی از ایران دریافت کرده‌اند، جو بسته و خفقان در اسرائیل مانع از انتشار واقعیت‌های این جنگ می‌شود.

امام جمعه گرگان با استناد به مصاحبه یکی از سناتورهای معروف آمریکایی با سی‌ان‌ان، گفت: این سناتور آمریکایی اذعان کرده که ترامپ با نابود کردن تأسیسات کلیدی و اورانیوم غنی‌شده ایران، نتوانسته به اهداف خود دست یابد، بلکه با برهم زدن توافق دیپلماتیک، تهران را به مسکو نزدیک‌تر کرده و امنیت نیروهای آمریکایی در منطقه را به خطر انداخته است،  این سناتور هشدار داده که تمام نیروهای آمریکایی در منطقه در معرض خطر موشک‌های ایران قرار گرفته‌اند.

وی همچنین به اعتراف وزیر جنگ سابق اسرائیل مبنی بر پایان جنگ با طعم تلخ و عدم دستیابی اسرائیل به اهداف خود اشاره کرد و افزود: این‌گونه اعترافات از درون خودشان نشان می‌دهد که اسرائیل با وجود مشکلات شدید اقتصادی، نظامی و امنیتی، از انتشار جزئیات خرابی‌ها و تلفات خود جلوگیری می‌کند.

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه ایران در این مواجهه، واقعیت‌ها را برای مردم آشکار می‌سازد، ادامه داد: شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز به خسارات و تلفات سنگین مراکز دفاعی و راهبردی اسرائیل اعتراف کرده است، هرچند این جزئیات تاکنون برای مردم روشن نشده است.

وی با تبریک پیروزی بر اسرائیل و همچنین بر مردمی که قصد ایجاد تفرقه در داخل را داشتند، تأکید کرد: این پیروزی باعث انسجام بیشتر مردم شد. اما در مقابل، دشمن به هیچ قید و شرطی پایبند نیست، خلف وعده می‌کند، دروغ می‌گوید و خیانت می‌کند. بنابراین باید هوشیار باشیم و حواسمان را جمع کنیم.

امام جمعه گرگان با اشاره به آمادگی کامل نیروهای مسلح ایران و قرار داشتن «دست بر ماشه»، آمادگی نیروهای ایران را بسیار درست و متین خواند و ابراز امیدواری کرد: خداوند متعال ترس و وحشت را در دل دشمنان بیاندازد تا فکر حمله به کشور را از سر بیرون کنند.

وی بر لزوم تقویت پدافند و حفظ انسجام ملی تأکید کرد.

آیت الله نورمفیدی به ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و از حضور پرشور مردم در مراسم عزاداری تشکر کرد.

وی از شرکت‌کنندگان در مراسم خواست تا با رعایت نکات لازم، این عزاداری‌ها را موجب ارتقای معنوی خود قرار دهند و روح حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را خشنود سازند.

امام جمعه گرگان از ذاکرین و نوحه‌خوانان خواست تا در اشعار و گفتار خود، روح قیام امام حسین (ع) را بازگو کنند و صرفاً بر جنبه مصیبت و جنایات دشمن تمرکز نکنند.

آیت‌الله نورمفیدی تأکید کرد: معرفی چهره نورانی امام حسین (ع) و یاران باوفایش، قهرمانان بی‌نظیر عالم، امری ضروری است تا گریه‌ها نیز با معرفت همراه شود.

  • منبع خبر : گلستان رسا