دیدار دوم فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور نیز به سود تیم میهمان به پایان رسید تا شهرداری گرگان در یک قدمی قهرمانی قرار بگیرد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ در راند دوم سری فینال بیست و ششمین دوره لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور، تیم‌های شهرداری گرگان و طبیعت اسلامشهر عصر امروز در سالن بسکتبال آزادی تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان با نتیجه فوق‌العاده ۱۰۰ بر ۷۳ به سود تیم میهمان خاتمه یافت.

دیدار اول دو تیم نیز روز چهارشنبه با نتیجه ۸۱ بر ۷۸ به سود تیم محبوب شهرداری گرگان به پایان رسیده بود و بدین ترتیب تیم محبوب شمالی ۲ بر صفر پیش افتاده است.

شهرداری گرگان با پیروزی بر کاله آمل و طبیعت با شکست پالایش نفت آبادان به مرحله پایانی راه یافته‌اند.

بازی سوم و چهارم (در صورت نیاز) دو تیم به ترتیب روزهای دوشنبه ۱۵ و چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن امام خمینی گرگان برگزار خواهد شد.

این مرحله به صورت سه برد از پنج مسابقه برگزار می‌شود.

تیم‌های طبیعت و شهرداری گرگان سال گذشته نیز دیدار فینال را برگزار کرده بودند.

انتهای خبر/

  • منبع خبر : گلستان رسا