به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ حمید رضا شیخ السلام در آیین تودیع و معارفه مدیرکل سازمان آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: شاخص پیشرفت و توسعه در ایران، توسعه آموزش و پرورش، دومین درآمد سرانه و امید به زندگی اعلام شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: امروز اگر می خواهیم نیم نگاهی جامع در اصلاح رویکردها، اصلاح ساختار و برنامه ها داشته باشیم باید نگاه جامع علمی رخ دهد.
وی گفت: وقتی از توسعه حرف میزنیم، یعنی آموزش و پرورش آموزش یعنی انتقال داده ها به فراگیر و پرورش شکوفایی استعدادهای درونی است، ولی امروز آموزش به عنوان تغییر تعریف می شود.
وی در ادامه بیان کرد: آموزش مساوی با تغییر است تغییر در رفتار، نه تغییر در مدل ذهن و پرورش یعنی درونی سازی استعدادهای فراگیران ما است.
شیخ الاسلام با اشاره به اینکه آموزش و پرورش با تغییر برابر و این تغییر به معنای تغییر در رفتار ذهن و درونی سازی استعدادهای فراگیران است، بیان کرد: تفاوت ویژه امروز بین پرورش و بار آوردن است، پرورش کار بسیار سختی است، درون را باید شکافت و شاخص توسعه اولین عامل آموزش و پرورش است که بعد درآمد سرانه و سوم امید به زندگی اعلام میشود.
وی اضافه کرد: تا آموزش و پرورش نباشد درآمد سرانه محقق نمی شود و این دو باعث امید به زندگی نمی شود لذا امروز باید نگاه خود را تغییر بدهیم.
وی با اشاره به اینکه امروز نگاه ریاستجمهوربه آموزش و پرورش معطوف شده، تصریح کرد: این حوزه جزو اولویت ها قرار گرفته و به عنوان یک فرصت تلقی برای توسعه و جبران کمبودهای این بخش محسوب خواهد شد
مدیران دولت چهاردهم تحول گرایی، تعامل و توازن داشته باشند
وی در رابطه با مدیران دولت چهاردهم گفت: مدیران ما باید از تحمل گرایی به سمت تحول گرایی، به جای تعارف به سمت تعامل و به جای تعارض به سمت توازن حرکت کنند که و ساختار به گونه ای باشد که آموزش و پرورش احیا شود.
وی با اشاره به اینکه امروز در دنیا سرمایه انسانی ملاک صرف توسعه نیست، خاطر نشان کرد: زیرا سرمایه انسانی که منجر به سرمایه اجتماعی می شود، مهمترین شاخص سرمایه اجتماعی اعتماد و اطمینان است.
با نگاه غیر علمی توسعه و پیشرفت حاصل نمی شود
وی تاکید کرد: مدیران ما باید در این حوزه هم صاحب علم باشند و هم صاحب مدیریت باشند، مدیریت هنر بیرون کردن عامل هایی در خیال جهت رسیدن به اهداف و مقاطع سازمانی است.
وی با اشاره به اینکه امروز ما با تحول نسل روبرو هستیم، یادآور شد: فرزندان ما از نظر تکنولوژی و فناوری از پدران و مادران خود جلوتر هستند آیا در این صورت آموزش و پرورش می تواند رویه ثابت داشته باشد.
وی گفت: اگر نوع محرومیت ها در سند تعهد بنیادی اجرایی شود، به همه این اهداف دست پیدا خواهیم کرد، لذا ما باید خواسته ها را کم و با تمام وجود در این بخش کنیم، باید بجای کمیت، کیفیت وبه جای عینیت، ذهنیت را مد نظر قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه امروز جامعه نیاز به یک خط مشی دارد، بیان کرد: وزیر کشور با جدیت در موضوع آسیب های اجتماعی ورود کرده و همه دستگاههای اجرایی را برای کاهش آسیب های اجتماعی پای کار آورده است.
وی اضافه کرد: شاخصه مدیریت داشتن آمار و اطلاعات و داشتن برنامه آیا بطوری که برنامه ای ارزش دارد که سیاستگذاری درست و آمار دقیق داشته باشد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دولت ها تغییر میکنند، عنوان کرد: نباید با تغییر سمت این ذهنیت به وجود بیاید که تلاش مدیران گذشته بی نتیجه بوده است لذا از آقای سید رضا نظری کمال تشکر و قدردانی را داریم و اطلاع داریم که در استان تلاشهای بسیاری در این حوزه انجام داده است.
انتهای پیام/
- منبع خبر : گلستان رسا
Tuesday, 7 January , 2025