به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ در نخستین همایش تجلیل از چهره های ماندگار صلح استان گلستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور، آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان بزرگان و علمای شیعه و سنی استان
در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز باید بیش از پیش به مساله احسان و دستگیری از نیازمندان توجه کرد.
نماینده ولی فقیه در گلستان آزادسازی زندانیان را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: زندانیانی که آزادی را تجربه میکنند از نعمت بزرگی بهرهمند میشوند که این اقدامات از برکات جمهوری اسلامی است.
وی گفت: احسان به دیگران به ویژه تلاش برای رهایی زندانیان، ثواب بسیاری دارد که انسان نمیتواند برای آن حد و اندازهای تعریف کند.
حجت الاسلام هادی صادقی معاون رئیس قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور هم در این مراسم گفت: گلستان جزو استانهای پیشرو در زمینه صلح و سازش است و کسانی که در راه صلح و سازش گام برمیدارند در مسیر قرب و رضایت الهی گام برمیدارند.
وی از اقدامات نماینده ولی فقیه در گلستان در مسیر احسان و صلح و سازش قدردانی کرد و افزود: همه مساجد باید اینگونه الگو بگیرند و این از مرحمت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
صادقی ادامه داد: امامان جمعهای که اینگونه پیشتاز شدند اقدام آنها جای قدردانی دارد و باید قدردان امام راحل و شهدا و رهبری و جمهوری اسلامی باشیم که این فرهنگ را ترویج دادند.
وی تصریح کرد: وقتی یک زندانی از حبس آزاد میشود علاوهبر او به خانواده وی نیز کمک کردیم.
وی ادامه داد: اگر برای اشتغال و بازاجتماعی شدن آنها گام برداشته شود، اقدامی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
فعالیت ۱۱۳ هیئت صلح و ۵۰۰ صلحیار در استان گلستان
حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان در این همایش گفت: با مرکز نیکوکاری مسجد گلشن از سال ۹۸ تاکنون تعداد ۴۳۹ نفر زندانی آزاد شده اند و ۱۱۳ هیئت صلح و ۵۰۰ صلحیار در استان برای کمک به سازش پرونده ها فعال هستند.
وی افزود: امسال در مجموع ۵۱ نفر آزاد شدند که یکی از این افراد، یک محکوم به قصاص است وجه المصالحه موضوع محکومیت توسط مرکز نیکوکاری مسجد گلشن پرداخت شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۸ محکوم به قصاص با تلاش معتمدان و پویشهای مختلفی که در استان برگزار شده، از قصاص نجات یافتهاند، گفت: به طور میانگین ۴۵ درصد پروندهها در گلستان به صلح و سازش ختم می شود و در برخی حوزه ها مانند کمالان این عدد تا ۷۴ درصد نیز می رسد.
رئیس کل دادگستری گلستان در پایان گفت: امیدواریم با ترویج این فرهنگ، شاهد افزایش صلح و سازش در استان باشیم و بتوانیم پیش از تشکیل پروندههای قضائی، اختلافات را با کمک معتمدان محلی حل و فصل کنیم.
انتهای پیام/
- منبع خبر : گلستان رسا
Friday, 21 February , 2025