رئیس‌کل دادگستری استان گلستان از بازگشت یک میلیون مترمربع زمین های صنعتی ِ راکد به چرخه تولید خبر داد و گفت: پس از سال‌ها بلاتکلیفی با حکم قضایی خلع ید و برای واگذاری به سرمایه‌گذاران جدید آماده شد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ حیدر آسیابی با اعلام این خبر اظهار کرد: این زمین‌ها در قالب ۱۶۶ قرارداد به افراد مختلف واگذار شده بود تا کارخانه و واحد تولیدی در آن‌ها احداث شود، اما با گذشت چندین سال، هیچ‌گونه ساخت‌وساز یا فعالیت تولیدی در آن‌ها انجام نشده بود.

رئیس‌کل دادگستری استان گلستان افزود: در حالی که شرکت شهرک‌های صنعتی دیگر زمینی برای توسعه واحدهای فعال یا جذب سرمایه‌گذاران جدید نداشت، این زمین‌های بلااستفاده مانعی جدی برای رشد تولید در استان شده بود.

وی  ادامه داد: با توجه به تقاضای روزافزون سرمایه‌گذاران جدید و کمبود زمین در نواحی صنعتی، این موضوع در ستاد اقتصاد مقاومتی استان طرح و پس از بررسی‌های هیئت داوری شرکت شهرکهای صنعتی استان و اعلام به ستاد اقتصاد مقاومتی استان،  روند قانونی خلع ید این زمین‌ها آغاز شد و با همکاری دادگاه‌ها و شرکت شهرک‌های صنعتی، از سال ۱۴۰۰ تاکنون این املاک راکد به مساحت یک میلیون مترمربع،  خلع ید و به بیت‌المال بازگشت.

آسیابی تأکید کرد: طبق قانون، سرمایه‌گذاران مکلفند ظرف یک سال از دریافت پروانه ساخت، پروژه خود را آغاز کنند و در غیر این صورت، زمین باید بازگردانده شود.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: اکنون این زمین‌ها در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی قرار گرفته و آماده برای واگذاری به سرمایه‌گذاران واقعی است. به گفته مسئولان این شرکت، تاکنون بیش از ۳۲ هزار مترمربع از زمین‌های آزادشده با آورده‌ای بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان به متقاضیان جدید واگذار و زمینه برای فعال‌سازی بخش تولید و اشتغال استان،  فراهم شده است.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا