مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان گفت: از ۹۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، ۹۲۵ روستا یعنی بیش از ۹۹ درصد حداقل یک ارتباط اینترنت ثابت یا سیار دارند.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ حامد قدس علوی سوم خرداد در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۲۲ روستا بااعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان از زیرساخت فیبر نوری بهره مند شدند و از ۹۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، ۹۲۵ روستا یعنی بیش از ۹۹ درصد حداقل یک ارتباط اینترنت ثابت یا سیار دارند.
وی ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان را ۵۷/۳۲ درصد اعلام کرد و گفت: گلستان رتبه ۱۴ کشور را در این بخش دارد همچنین  ضریب نفوذ مجموع تلفن همراه در استان برای سه اپرانتور رایتل، ایرانسل و همراه اول ۱۸۹ درصد است که به تفکیک ضریب نفوذ همراه اول را ۸۹ درصد، ایرانسل را ۹۶ درصد و رایتل ۴۲/۳ درصد برآورد شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با بیان اینکه اغلب گلستانی ها از شبکه ایرانسل استفاده می کنند، افزود: از آنجایی که سرعت ایرانسل در توسعه روستایی بالاتر بوده و جمعیت کثیری از استان را روستائیان تشکیل می دهند، این اپراتور بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی در توضیح اختلال در آنتدهی تلفن همراه پس از قطعی برق بیان کرد: کار باطری تجهیزات ارتباطی حفاظت و پشتیبانی از سیستم است نه رفع ناترازی برق، از این رو پس از قطع برق این باطری ها تجهیزات را پس از ۳۰ دقیقه پشتیبانی خاموش می کنند تا آسیبی به تجهیزات چچچچ۰د: قطعی های مکرر باعث کاهش طول عمر مفید باطری ها شده و به این ترتیب در زمان خاموش امکان خدمات دهی خوب در بخش تماس یا اینترنت وجود ندارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با بیان اینکه متضرر اصلی قطعی برق خانواده بزرگ وزارت ارتباطات است، گفت: سرمایه گذاری زیادی برای راه اندازی سایت انجام شده که به مرور در زمان قطعی مکرر برق، اختلال در خدمات دهی مناسب به مشترکین ایجاد شده است.
وی از هوشمندسازی کنتورهای وزارت نیرو در بخش برق خبر داد و اضافه کرد: اقدامات خوبی بین دو وزارتخانه انجام شد تا سایت های مادر شناسایی شوند و پس از آن برق این سایت ها قطع نشود چراکه پس از رفع خاموشی تجهیزات با قدرت زیادی اقدام به شارژ مجدد باطری ها می کند که این میزان برق مصرفی را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد.
قدس علوی در بخشی از سخنانش به توسعه شبکه فیبر نوری در دو سال اخیر در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تمامی شهرهای استان دارای بستر فیبر نوری هستند.
وی با بیان اینکه این زیرساخت ابزار فناوری نوین، امیدآفرین و تحول آفرین است، اضافه کرد: امروزه ارتباطات همه ابعاد زندگی را در برگرفته است شاید کمتر کسی این را اعتقاد داشته باشد که بدون اینترنت بتوان زندگی کرد چراکه اغلب خدمات از طریق شبکه های اینترنت ارائه می شود.
به گفته وی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان، در بستر فیبر نوری سرعت اینترنت تا یک گیگا بایت را می توان پشتیبانی کرد تا مردم با آسودگی خاطر از این امکانات در کسب و کار و دریافت خدمات و سایر موارد بهره مند شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان گفت: در حوزه زیرساخت فیبر نوری تنها به شهرهای استان بسنده نشده و این خدمات به روستاها به صورت مویرگی نیز انتقال یافته است چراکه شعار وزارت ارتباطات عدالت ارتباطی و کاهش شکاف بین شهر و روستا بوده در این در دولت چهاردهم در حال تحقق است.

انتهای خبر/

  • منبع خبر : گلستان رسا