رئیس هیئت کشتی استان گلستان گفت: همایش تجلیل از برترین‌های کشتی استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ علی اکبر بصیرنیا در پنجمین همایش تجلیل از برترین‌های کشتی استان گلستان که در سالن طه برگزار شد، اظهار کرد: در این گردهمایی مربیان، داوران، کشتی‌گیران، عوامل اجرایی مسابقات مختلف ملی و استانی، خبرنگاران و فعالان رسانه‌های مجازی حضور دارند تا به نوعی از زحمات یک ساله آنها تقدیر کنیم.

رئیس هیئت کشتی استان گلستان افزود: در کنار تلاش مضاعف خبرنگاران در پوشش و انعکاس اخبار استان و مسابقات کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور، شاهد حضور پررنگ صداوسیمای مرکز گلستان در انعکاس این رویداد مهم ملی به شکل زنده برای نخستین بار و پخش یک هزار و ۲۰۰ دقیقه برنامه در خصوص این رقابت‌ها بودیم.

وی گفت: برگزاری اینگونه رقابت‌ها نتیجه تعامل و همکاری گروهی و بین دستگاهی در استان گلستان و شهرستان گرگان است.

اصلی‌ترین شاخصه ورزش کشتی همین روح پهلوانی و اخلاق حسنه است

بصیرنیا ادامه داد: یکی از کار‌های مهمی که همزمان با برگزاری این گردهمایی در حال انجام است، برگزاری گلریزان برای آزادی زندانیان غیرعمد و مالی بود که اصلی‌ترین شاخصه ورزش کشتی همین روح پهلوانی و اخلاق حسنه است.

وی با تأکید بر اینکه با همت حاضران در این گردهمایی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان غیرعمد و مالی جمع‌آوری شد، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا این زندانیان عید سعید نوروز را در کنار خانواده‌های خود باشند.

گلریزان آزادی ۱۴ زندانی همزمان با رقابت های کشتی

بصیرنیا حمایت‌های اسپانسر‌ها از ورزش المپیکی کشتی را بسیار مسئولانه برشمرد و توضیح داد: همین حمایت‌ها سبب شد تا علاوه بر میزبانی شایسته رقابت‌های قهرمانی کشور در گرگان، گلریزان آزادی ۱۴ زندانی همزمان با آن رقابت‌ها فراهم شود.

گفتنی است، در پایان این گردهمایی مربیان، داوران، کشتی‌گیران، عوامل اجرایی مسابقات مختلف ملی و استانی، خبرنگاران و فعالان رسانه‌های مجازی با اهدای لوح و هدایی تجلیل شدند.

انتهای پیام/

 

  • منبع خبر : گلستان رسا