سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از ورود سه هزار و٦٧٤ تن کود اوره برای مصرف سرک، از سه مجتمع پتروشیمی اوره ساز خراسان، پردیس عسلویه و پتروشیمی مرودشت شیراز به انبار های این استان خبر داد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ مجید محمدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری مقدار سه هزار و۶۷۴ تن کود اوره تاکنون برای مصرف سرک، از سه مجتمع پتروشیمی اوره ساز خراسان، پردیس عسلویه و پتروشیمی مرودشت شیراز به انبار های این استان حمل گردید.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: از این میزان به مقدار تقریبی یک هزار و ۴۹۵ تن از طریق خطوط ریلی و از مبادی پترو شیمی مرودشت شیراز وارد استان شده است‌

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۸۲ هزارتن کود اوره در این استان، حمل و توزیع شده بود، گفت: این میزان کود تامین شده، به تناوب در اختیار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گذاشته شده تا بین بهره برداران توزیع شود.

کشاورزان نگرانی در مورد تامین کود اوره نداشته باشند

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از کشاورزان استان خواست تا در سال جاری نگرانی در خصوص تامین کود اوره نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بعضا در برخی از فصول کشت با چالشی از بابت تامین کود رو به رو بوده، گفت: امسال تمامی برنامه ریزی ها توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی انجام شده تا سهمیه اختصاص یافته جذب و در بین بهره برداران توزیع شود.

محمدی با بیان اینکه هم اینک در آستانه فصل کشت بهاره در استان هستیم، گفت: تامین نهاده های کشاورزی از جمله انواع کود، سموم و بذور در اولویت کاری این شرکت است تا با کاهش تولید در بخش کشاورزی مواجه نشویم.

کشاورزان گلستانی بیش از سه هزار تن انواع کود یارانه ای استفاده کردند

وی تصریح کرد: کشاورزان تاکنون بیش از سه هزار و ۹۹ تن انواع کود یارانه ای در اراضی استفاده کرده اند که بیشتر آن کود ازته به مقدار دو هزار و۸۰۹ تن بوده است و در حال حاضر انواع کود شامل: یک هزار تن کود ازت، دو‌هزار و۷۹۰ تن فسفات و شش هزار و ۴۰۰ تن پتاس در انبارهای این استان ذخیره سازی شده است.

محمدی سهمیه انواع کود مورد نیاز استان درسال جاری، را۱۵۷ هزار تن دانست و افزود: از این میزان تاکنون، بیش از ۱۳ هزارتن تامین‌شد.

وی اظهار داشت: طرح پایش و نظارت بر روند توزیع کودهای شیمیایی توسط کارگزاران و جلوگیری از قاچاق کود، کارشناسان پایش کودی این. شرکت با نظارت مستمر بر فعالیت کارگزاران و مراکز عرضه نهاده های کشاورزی انجام می شود.

به گزارش گلستان رسا ۱۵ تا ۲۰ درصد نیاز کودی بخش کشاورزی را انواع فسفاته و پتاسه در بر می گیرد و ۸۰ تا ۸۵ درصد دیگر کود مورد نیاز این حوزه به کود اوره اختصاص دارد و در حال حاضر ۱۳۵ کارگزار در استان در زمینه توزیع کود فعالیت دارند.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا