به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ نوید رضا فرهانی اظهار کرد: امسال از ۱۵۸ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در استان با سطحی نزدیک به ۸۸ هزار متر مربع، یک هزار و ۷۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: در کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید میشود.
وی گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت میشود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.
فرهانی تصریح کرد: اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
انتهای پیام/
- منبع خبر : گلستان رسا
Thursday, 12 December , 2024