رییس دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: در دانشگاه ملی مهارت نوع آموزش ها مبتنی بر کار عملی است بطوری که تقریبا ۵۰ درصد آموزش‌ها کارگاهی و مهارتی هستند.

به گزارش خبرنگار گلستان رسا از گرگان؛ سه شنبه ۱۶ بهمن ماه آیین افتتاح و بهره برداری از سالن همایش ۷۵۰ نفری حکیم ابوالقاسم فندرسکی دانشگاه پسرانه ملی مهارت در استان گلستان شهر گرگان با حضور رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور به برگزار شد.

این سالن در مساحتی به وسعت یک هزار و ۷۰۰ متر مربع با ظرفیت ۶۵۰ نفر احداث و ارزش فعلی این سازه حدود ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مجید قادری رهقی رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور در حاشیه بهره‌برداری از این سالن در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در ایام دهه فجر دانشگاه ملی مهارت، ۱۶ پروژه در استان‌های اصفهان، گلستان، خراسان رضوی، گیلان، اردبیل ،مازندران کرمان و یزد پیش بینی کرده است که این پروژه‌ها طی روزهای اخیر به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: باید ظرفیت های مختلف دانشگاه ملی مهارت ر به جامعه معرفی‌ شوند، چون این دانشگاه می‌تواند کمک بسزایی به اشتغال کشور کند.

رییس دانشگاه ملی مهارت کشور با اشاره به اینکه در برنامه هفتم باید ۴۰ درصد دانشجویان کشور در زمره دانشجویان مهارتی باشند، بیان کرد: در حال حاضر این رقم حدود ۱۴ درصد برآورد می‌شود و بخش دولتی به تنهایی نمی‌تواند این بار را متحمل شود لذا بایستی صنایع همکاری کنند و پایگاهی را در دانشگاه به نام خود داشته باشند تا از طریق دانشگاه نیروها آموزش ببینند.

وی در خصوص اینکه حدود ۷۰ درصد نیروی کار کشور فاقد مهارت‌های رسمی هستند و عمدتا مهارت‌های تجربی دارند، عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه ملی مهارت با توجه به رشته‌ای که در این مراکز انتخاب می‌کنند دو تا سه سال آموزش می بینند و سرفصل‌های آموزشی در هر یک از رشته‌ها مبتنی بر ارتباط با صنعت و نیاز آن شکل گرفته است.

رییس دانشگاه ملی مهارت خاطرنشان کرد: مهارت نسبتا کافی برای انطباق‌پذیری و تخصص‌های لازم بر اساس نیاز بازار کار به دانشجویان ما منتقل می‌شود و در دانشگاه ملی مهارت نوع آموزش ها مبتنی بر کار عملی است.

به گفته وی، در دانشگاه ملی مهارت تقریبا ۵۰ درصد آموزش‌ها کارگاهی و مهارتی هستند.

قادری رهقی درخصوص آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تأثیرگذاری آن‌ها نیز بیان کرد: با توجه به جذب بیش از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه در بازار کار دانشگاه ملی مهارت در آینده در سطح کشور نمود بسیار خوبی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمارها، دانشگاه ملی مهارت حدود ۲۰۰ هزار دانشجو دارد.

رییس دانشگاه ملی مهارت کشور در پایان گفت: دانشگاه ملی مهارت در استان گلستان دارای پنج دانشکده و آموزشکده است و بر اساس آخرین آمارها ۴ هزار ۹۱۱ دانشجو در ۷۸ رشته در حال تحصیل و ۴۶ مقطع کاردانی، ۲۲ رشته کارشناسی ناپیوسته و ۱۰ رشته کارشناسی پیوسته در دانشکده‌ها و آموزشگاه‌های دانشگاه ملی مهارت در گلستان تدریس می‌شود.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا