مدیر کل امور اقتصادی و دارایی گلستان از ضرورت رفع ابهامات و چاش های مولد سازی در استان خبر داد و گفت: باید شفافیت در مورد منبع و نحوه ابلاغ و استناد قانونی باشد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ روح اله صلبی در ششمین جلسه ستاد درآمد استان با حضور طهماسبی استاندار گلستان و اعضای ستاد درآمد استان با اشاره به درآمد و میزان هزینه های استان اظهار کرد: ابلاغ مبلغ یک هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان برای مولدسازی در این استان، بدون شفافیت در مورد منبع، نحوه ابلاغ و استناد قانونی آن،  باعث نگرانی شده است و این رقم در مقایسه با سایر استان‌ها (مثلاً ۴۰ میلیارد تومان برای قم، ۱۶ میلیارد تومان برای خراسان جنوبی و یک هزار میلیارد تومان برای تهران) بسیار بالا به نظر می‌رسد.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی گلستان افزود: درصد رشد وصولی کل کشور در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه، ۶۷% و درصد رشد و وصولی استان در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه ۴۴% می باشد.

علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان در ادامه جلسه ضمن تأکید بر پرداخت حقوق، مزایا و عیدی کارمندان دستگاه‌های اجرایی در بهمن ماه، به مشکلات معیشتی برخی از کارمندان اشاره کرد و بر لزوم توجه ویژه به این موضوع تأکید نمود.

وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن ایام پایانی سال و شب عید، بر ضرورت نظارت بیشتر بر بازار میوه، تره‌بار و سایر کالاهای اساسی تأکید کرد.

استاندار از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و تجارت استان خواست تا در این زمینه با همکاری سایر نهادها، نظارت‌های خود را افزایش دهند.

استاندار ضمن اشاره به پیشنهادات و نقطه نظرات مطرح شده در جلسه، بر لزوم تعادل بین اهداف اقتصادی و رفاه مردم و سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

وی یادآور شد که هدف از این جلسات، ایجاد فشار مضاعف بر مردم و یا سرمایه‌گذاران نیست، بلکه هدف اصلی، یافتن راهکارهای مناسب برای عبور از بحران‌های اقتصادی با کمترین آسیب به مردم و فعالان اقتصادی است.

استاندار گلستان به مشکلات سرمایه‌گذاران در خصوص قطعی برق و گاز در زمستان و تابستان اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری همه دستگاه‌ ها بتوان از این بحران نیز به‌ سلامت عبور کرد.

انتهای پیام.

  • منبع خبر : گلستان رسا