در پی دریافت گزارش مردمی و اقدام سریع هیأت بازرسی مستقر در شرکت گاز استان گلستان، یک انبار غیرمجاز نگهداری کنتورهای گاز در شهرستان آق‌قلا شناسایی و با دستور قضایی پلمپ شد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ هیأت بازرسی مستقر در شرکت گاز استان گلستان پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر نگهداری غیرقانونی کنتورهای گاز در انبار یکی از شرکت‌های شن و ماسه در شهرستان آق‌قلا، با هماهنگی دادستان محترم شهرستان آق‌قلا و با همراهی ضابطان قضائی، اقدام به بازرسی سرزده از محل مورد نظر نمود که در جریان آن، تعداد قابل توجهی کنتور گاز خانگی و صنعتی، اعم از نو و کارکرده، کشف گردید.
در ادامه، با دستور مقام قضایی، انبار یادشده پلمپ و بررسی‌های تکمیلی آغاز شد. هیأت بازرسی در ادامه، نمایندگان شرکت گاز استان و شهرستان و همچنین اداره صنعت، معدن و تجارت آق‌قلا را جهت بررسی وضعیت ثبت انبار، نحوه مالکیت و شرایط نگهداری این تجهیزات به محل فراخواند.

انتهای خبر/

  • منبع خبر : گلستان رسا