در سیزدهمین همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر باران، کارگاه آموزشی مدیریت سیلاب شهری در ابن استان برگزار شد.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ سیزدهمین همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر باران در روزهای ۳۰ آبان و ۱ آذر سالجاری با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن علمی سطوح آبگیر باران با حضور

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، مدیر کل دفتر فنی استانداری، اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه جامع گلستان و جمعی از شهرداران و مدیران و کارشناسان شهرداری ها و دستگاه های اجرایی مرتبط برگزار شد.

در این همایش کارگاه آموزشی مدیریت سیلاب شهری برگزار و موضوعات مختلف رواناب شهری و استفاده موثر از آب باران توسط اساتید دانشگاه ارائه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

بهره وری از آب باران فرصتی برای حکمرانی مشارکتی

سید محمد حسینی هدف از برگزاری این کارگاه را در راستای همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر در استان دانست و گفت: بهره وری از آب باران فرصتی برای حکمرانی مشارکتی، ارتقای تاب آوری و سازگاری در برابر تغییرات اقلیمی را فراهم می آورد و شهرداریها در این مبحث نقشی پررنگ دارند.

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به محورهای همایش سامانه های سطح آبگیر افزود: احیای سامانه های سنتی استحصال آب باران در گلستان، مشارکت مردمی و کنشگران در نهادینه سازی سامانه های استحصال آب باران و توسعه منابع آب کوچک و مقیاس متوسط ، استحصال آب باران و مدیریت مخاطرات محیطی و مولفه های حکمرانی خوب در سامانه های استحصال آب باران از جمله مولفه های مهم این همایش است.

وی ضمن تقدیر از برگزاری چنین کارگاهی در استان گفت: مطالعات جمع آوری آب های سطحی و جمع آوری آب باران رویکردهای خوبی در حوزه شهری است که باید تمام شهرداری ها در این حوزه اهتمام داشته باشند و از این فرصت بهره کامل ببرند.

صادقعلی مقدم همچنین گفت: برگزاری چنین کارگاه ها و همایش هایی مانند همایش ملی سطوح آبگیر و اجرای مولفه های آن می تواند به کاهش آسیب ها و مخاطرات در شهرهای ما بینجامد.

در ادامه این کارگاه آموزشی چند تن از اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه جامع استان از جمله، دکتر زنگانه موضوع طرح جامع استفاده از آب های سطحی (شهر اسفنجی) در تامین آب مصرفی شهر گرگان، نجفی نژاد موضوع اهمیت و نقش آبخیزداری شهری، سعد الدین موضوع عوامل موثر بر رواناب شهری، شیخ موضوع اثرات توسعه شهری بر رواناب با مثال و رویکردهای سبز –آبی در مدیریت رواناب شهری و دکتر زارع موضوع معرفی نرم افزارهای مدیریت رواناب شهری را ارائه نمودند.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا