رئيس سازمان مديديت و برنامه ريزي استان گلستان از ضرورت توجه به ظرفيت‌هاي تعاوني‌هاي روستايي دراستان خبر داد و گفت: تعاوني ها ظرفيتي مهم براي توسعه هستند.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ علیرضا نورانی یک شنبه ۱۷ فروردین ماه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ظرفیت‌های تعاونی‌های روستایی در گلستان باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد و تعاونی ها ظرفیتی مهم برای توسعه هستند.

علیرضا نورانی رئیس سازمان گلستان با اشاره به اینکه استان گلستان یک استان کشاورزی است و زمینه‌های خوبی برای تشکیل تعاونی‌ها در این حوزه در شهرستان‌ها وجود دارد، افزود: ظرفیت‌های تعاونی‌های روستایی در استان باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته و در رونق اقتصادی بخش کشاورزی و استان به کار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ما می‌توانیم بیش از پیش با راه اندازی واحدهای بزرگ تولیدی به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کنیم، گفت: در همین راستا پیرو مصوبه اخیر شورای اقتصاد پیرامون اقتصاد تعاونی، شرکت‌های تعاونی برای پیشرفت شهرستان‌ها بایستی تشکیل شود.

نورانی به فراهم نمودن زمینه ایجاد تعاونی های تولیدی در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۴ تأکید نمود و بیان کرد: ما برای اینکه به رشد اقتصادی، توسعه اشتغال و تعادل اجتماعی برسیم و در زندگی و رفاه مردم دگرگونی عظیمی ایجاد کنیم، قطعاً بایستی بخش های مختلف اقتصادی را تقویت نماییم.

وی ادامه داد: بی شک توانمندسازی و گسترش تعاونی های کوچک میتواند نقش بزرگی در تحقق شعار سال ۱۴۰۴ داشته باشد، به عبارتی تعاونی ها یعنی راه اندازی کسب و کارهای کوچک که با حمایت بخش خصوصی و مشارکت سرمایه های اندک و کلان مردم در سرمایه گذاری های بخش های تولیدی می تواند کمک بسزایی کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان اضافه کرد: عامه مردم با تزریق سرمایه های خود در تعاونی ها به ویژه تعاونی های کشاورزی و تولیدی، می تواند برای اعضا و مجموعه تعاونی پلی بسوی بازارهای بین المللی باشد و از این حیث، فرصت های جدید برای سرمایه گذاری در بخش تعاونی ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی مدیران دستگاه‌های اجرایی این است که زمینه‌های حضور و مشارکت مردم در تولید و کار تولیدی را تبیین کنند و زمینه‌ها را برای شکل گیری شرکت‌های تعاونی در روستاها آماده کنند.

نورانی گفت: با استفاده از تعاونی‌ها می‌توان کشت و صنعت کوچک جهت اشتغال پایدار جوانان ساکن در روستا راه اندازی کرد و از سوی دیگر به بهره‌وری بیشتری در استفاده از منابع و کاهش هزینه‌ها کمک کرد.

وی خاطرنشان کرد: گلستان قطب کشاورزی در کشور  است و امنیت غذایی حدود ۴۰ روز کشور تامین می کند.در حال حاضر ۷۸ هزار هکتار از اراضی استان مجهز سیستم نویین آبیاری هستند و چشم انداز ما تا پایان برنامه هفتم، این رقم باید به ۱۸۰ هزار هکتار برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان در پایان گفت:  ۲۶ درصد اقتصاد استان گلستان به بخش کشاورزی، ۵۷ درصد به بخش خدمات و ۱۲ درصد به بخش صنعت و معدن و پنج درصد به بخش ساختمان مرتبط است و درگلستان ۲۲۰ هزار بهره‌بردار کشاورزی وجود دارد که اکثر آنها  در زمینه زراعی و باغی مشغول هستند.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا