به گزارش گلستان رسا به نقل از پایگاه خبری «الهه هیرکان»؛علی محمد زنگانه با انتقاد از روند کند رسیدگی به رفع تداخلات اراضی کشاورزی در استان ادامه داد: پرهیز از برخوردهای سلیقهای و رفتارهای بچه گانه بین دستگاه های اجرایی که دود آن به چشم مردم می رود،ضروری است.
به گفته وی؛ رئیس جمهور حق عزل مدیران ناکارآمد را به استانداران داده است که بدون شک این کارت آخر من است و با مدیران کم کار مسامحه نخواهم کرد.
وی یادآور شد: یکی از شاخصهای ارزیابی فرمانداران اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی در سطح شهرستان است.
استاندار گلستان ادامه داد: دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها تلاش کنند کشاورزان و صاحبان اراضی کشاورزی را به دریافت سند تک برگ ترغیب کنند.
زنگانه تاکید کرد: کشاورزان و صاحبان اراضی کشاورزی که برای دریافت سند تک برگ اقدام نکنند از دریافت خدمات دولتی محروم خواهند شد.
شایان ذکر است؛ در راستای اجرای قانون حدنگاری اراضی کشاورزی تاکنون برای ۳۹ درصد از اراضی کشاورزی استان، سند صادر شده است.
- منبع خبر : گلستان رسا
Tuesday, 10 June , 2025