اولین اردوی استعدادیابی و مسابقه بازی های رایانه ای زندانیان کشور ویژه دانش آموزان مددجوی مقیم کانون اصلاح و تربیت به میزبانی گلستان از تاریخ یکم لغایت ششم دی ماه برگزار می شود.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ آئین افتتاح اولین اردوی استعدادیابی و مسابقه بازی های رایانه ای مددجویان کانون اصلاح و تربیت کشور ویژه دانش آموزان مددجوی مقیم کانون اصلاح و تربیت گلستان با رویکرد مسئولیت اجتماعی برگزار شد. این رویداد یکم تا ششم دی ماه ۱۴۰۳ به میزبانی استان گلستان برگزار می شود.

حجت الاسلام سید طالب فهیم علوی معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای گلستان در این مراسم اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرموده بودند «زندان ها را به دانشگاه تبدیل کنید» و مقام معظم رهبری مدظله عالی هم فرمودند: «زندان ها آموزشگاه نیکی ها شود»، همچنین سایر عزیزان هم به مدیریت علمی زندان ها تاکید کردند.

وی افزود: اولین اردوی استعدادیابی و آموزش بازی های رایانه ای زندانیان کشور ویژه دانش آموزان مددجوی مقیم کانون اصلاح و تربیت نخستین رویدادی است که در کانون اصلاح و تربیت در سطح کشور برگزار می شود.

وی گفت: نوجوانان سرمایه های آینده کشور و نیازمند شکوفا شدن هستند لذا این رویداد با هدف توانمند سازی، مهارت آموزی و  ایجاد شوق و امید و انگیزه  طراحی شده است.

کاهش جمعیت کیفری

حجت الاسلام علوی بیان کرد: امیدواریم در کنار این رویداد شاهد کاهش جمعیت کیفری و پیشگیری از بازگشت مجدد مدد جویان به کانون شویم.

در ادامه غلامرضا سرلک، مدیر کل زندان های استان گلستان هم گفت: اردوی استعدادیابی و آموزش بازی های رایانه ای زندانیان کشور ویژه دانش آموزان مددجوی مقیم کانون اصلاح و تربیت برای نخستین بار به میزبانی گلستان در حال برگزاری است.

وی تاکید کرد: امیدواریم با برگزاری این رویداد شاهد اتفاقات خوبی باشیم تا تصویر درستی از این اقدام شکل بگیرد.

فلسفه مجازات تغییر داده شده است

رمضانعلی عابدی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان هم با بیان اینکه جزا پیوست احکامی است که از دستگاه قضایی صادر می شود، اظهار کرد: امروز فلسفه مجازات در کشور ما و سایر کشورها تغییر داده شده است.

وی گفت: محاکمه و مجازات برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال به کانون اصلاح و تربیت تغییر یافت.

وی تاکید کرد: در قانون آمده که احکام سالب آزادی در حوزه نوجوانان باید در ساختاری که فلسفه آن اصلاح است، شکل بگیرد.

عابدی با اشاره به پیشگیری اجتماعی گفت: پیشگیری اجتماعی بسیار هزینه بردار اما ماندگاری زیادی دارد.

وی ضمن اعلام آمادگی دستگاه قضایی در این زمینه گفت: قطعا نجات یک انسان نجات کل جامعه بشریت است.

بهترین راهکار برای همراه کردن کودکان تاثیر غیر مستقیم است

همچنین در این جلسه نیلوفر حکیمی، معاون دادستان دادسرای مرکز استان گلستان هم اظهار کرد: رویکرد دستگاه قضا از سال ۹۹ به بعد این است که نباید با ادبیات مجازات با کودکان زیر ۱۸ سال صحبت کرد.

وی افزود: مددکار باید در کنار این کودکان قرار بگیرند و قاضی از مشاور کودک استفاده کند.

وی گفت: بهترین راهکار برای همراه کردن کودکان تاثیر غیر مستقیم است چراکه کودک علاقه مند بوده در عین نقش آفرینی بازی کند و در کلاس های آموزشی مشارکت داشته باشد.

حکیمی بیان کرد: برگزاری اردوی استعدادیابی و آموزش بازی های رایانه ای رویکرد هوشمندانه ای داشت و دقیقا روی نقطه ای دست گذاشته شده که کودکان و نوجوانان به آن علاقه مند هستند.

وی تاکید کرد: لازم است تمام دستگاه های فرهنگی در این موضوع مشارکت کنند و برای اثر گذاری بیشتر باید از کودکان مقیم کانون اصلاح و تربیت نظرسنجی صورت گیرد تا بر اساس علایقی که دارند برای آنها کلاس برگزار شود.

الهام متین، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز اظهار کرد: جلسات شاهنامه خانی در کانون اصلاح و تربیت برگزار می کردیم که نگاه بسیار خوبی بین کودکان و این افراد شکل گرفته بود.

وی گفت: جامعه امروز می طلبد که با تکنولوژی همراه شویم و با توجه به آسیب ها و چالش های موجود باید به فکر توانمندی کودکان مقیم در کانون اصلاح و تربیت باشیم تا بعد ها که به دامان جامعه بازگشتند بتوانند در مقابل هجمه ها و آسیب ها مقاومت کنند.

متین بیان کرد: کودکان و نوجوانان نسبت به بازیها واکنش نشان می دهند و این بازیها می تواند تاثیر عمیقی بر روح و روان آنان بگذارد.

فعالیت ۴ میلیون گیمر حرفه ای در کشور

محمد فاضلی، نماینده بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور در این جلسه اظهار کرد: امروز در یک جنگ فرهنگی قرار داریم و لازم است تا سواد خانواده را در زمینه بازیهای رایانه ای افزایش دهیم.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : گلستان رسا