به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ علی بیانی صبح امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی گزارش واصله، در منطقه سرعلی آباد حفاظت شده جهان نما با همکاری پاسگاه انتظامی جلین و تقی آباد تعداد ۱۲ قطعه سره وحشی به همراه وسایل زنده گیری پرنده ها کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه پرنده های کشف شده با توجه به بررسی و شرایط مساعد پرنده ها در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی شدند، ادامه داد: همکاری علاقمندان به حیات وحش و همراهی خوب نیروهای انتظامی شهرستان در گشت های مشترک در جهت حفظ محیط زیست قابل تقدیر است.
رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان گرگان اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی موارد را به تلفن گویا ۱۵۴۰ و یا مأمورین یگان محیط زیست اعلام تا پیگیری و اقدامات قانونی با افراد فرصت طلب صورت گیرد.
انتهای خبر
- منبع خبر : گلستان رسا
Saturday, 24 May , 2025