مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان گفت: استان گلستان با اقلیم‌های متفاوت، یکی از قطب‌های مهم توسعه گردشگری روستایی در كشور محسوب شده و تا کنون ۳۷ روستا هدف شناسایی شده اند.

به گزارش گلستان رسا از گرگان؛ محمدجواد ساوری اظهار کرد: استان گلستان با اقلیم‌های متفاوت، جلوه‌های زیبای طبیعی، آثار، محوطه‌ها و بناهای تاریخی، حضور اقوام مختلف و سکونت تقریباً نیمی از جمعیت این استان در مناطق روستایی، می‌تواند از قطب‌های مهم توسعه گردشگری روستایی در کشور محسوب شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: گردشگری روستایی از جمله انواع گردشگری است، که در دیگر کشورها از جذابیت و سودآوری بسیاری برخوردار است و کشور ایران و به‌ ویژه استان گلستان در این زمینه توانمندی‎های قابل‌توجهی دارد که در صورت توجه و بالفعل کردن آن شاهد تحول جدی در روند توسعه گردشگری استان خواهیم بود.

وی گفت: گلستان از ۳۷ روستای هدف گردشگری دارای مصوبه هیئت‌ وزیران و کارگروه گردشگری استان مانند روستاهای زیارت گرگان، گچسوی بالای کلاله، رادکان کردکوی، پاقلعه رامیان، افرا تخته علی آبادکتول، شاهکوه سفلی گرگان، قلعه‎قافه مینودشت و فارسیان آزادشهر و غیره برخوردار است، اما این به معنی عدم برخورداری از ظرفیت‌های گردشگری در سایر روستاهای استان نیست و می‌توان همه روستاهای گلستان را به نوعی دارای پتانسیل برای گردشگری معرفی کرد.

ساوری تأکید کرد: تعداد زیادی از روستاهای گلستان در حاشیه جنگل‌های هیرکانی قرار دارد که این مهم موجب شده تا طبیعت‌گردی و اکو توریسم در روستاهای استان از پتانسیل ویژه‌ای برخوردار باشد و می‌توان گفت گلستان ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه گردشگری روستایی از دیدگاه طبیعی دارد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر جاذبه‌های طبیعی، می‌توان روستاهای گلستان را درزمینه تاریخی هم داری ظرفیت‌های بی‌شماری دانست؛ بافت تاریخی و خاص روستاهایی مانند روستای تاریخی فارسیان شهرستان آزادشهر می‌تواند به‌عنوان منبع مهمی برای جذب گردشگر محسوب شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در پایان گفت: این استان به دلیل گوناگونی اقلیم‌ها و تنوع اقوام، دارای طیف گسترده‌ای از صنایع‌دستی است که شاید در کمتر جایی این‌همه تنوع را بتوان مشاهده کرد. هر قومی که به این استان آمده و در آن ساکن شده صنایع‌دستی خود را به این استان آورده که همین عامل می‌تواند به‌عنوان یک فرصت خوب برای سرمایه‌گذاری و توسعه ظرفیت‌های صنایع‌دستی به‌ویژه در مناطق روستایی باشد.

انتهای پیام

  • منبع خبر : گلستان رسا