در دومین جلسه کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا استان به عدم دسترسی 40 درصد از دانش آموزان استان به شبکه آموزشی «شاد» اشاره شد.

در دومین جلسه کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا استان به عدم دسترسی ۴۰ درصد از دانش آموزان استان به شبکه آموزشی «شاد» اشاره شد.

به گزارش گلستان رسا؛ محمود غریب آبادی مسئول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و مسئول دبیرخانه شورای اطلاع رسانی گلستان در دومین جلسه کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا استان گلستان اظهار کرد: برای ثبات و یا بهتر شدن وضعیت موجود استان از نظر شیوع کرونا بایستی تصویرسازی و اطلاع رسانی رعایت کردن الزامات بهداشتی با شدت بیشتری به مردم القا شود تا شرایط برای آنها عادی نشود .

وی افزود: واکسن انفلوآنزا بر اساس اولویت به طور رایگان در اختیار مادران باردار، پرسنل بخش درمان، افرادی که در بهزیستی نگهداری میشوند، زندانیان و بیماران خاص و دیالیزی قرار داده میشود.

به گفته غریب آبادی بر اساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان تمامی افراد شناسایی  شده اند و به نوبت واکسن آنفلوآنزا به آنان تزریق میشود.

وی به وضعیت حضور دانش آموزان در مدارس و شبکه شاد و نیازهای آموزشی آنان در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: طبق اعلام آموزش و پرورش به طور میانگین ۶۰ درصد از دانش آموزان روش حضوری را برای آموزش انتخاب کرده اند و متاسفانه ۴۰ درصد دانش آموزان به شبکه آموزشی شاد دسترسی ندارند که آموزش و پرورش برای این دسته از دانش آموزان درسنامه ارسال میکند.

وی به آموزش از طریق برنامه های تلویزیونی اشاره کرد و گفت: ۹۸ درصد دانش آموزان به شبکه های تلویزیونی دیجیتال دسترسی دارند.

وی در ادامه به برنامه های ستاد اربعین با توجه به ممنوعیت پیاده روی در این ایام اشاره کرد و گفت: طرح مهر اربعین، برپایی نمایشگاه اربعین، ارائه تصاویر و فیلم های سال های گذشته مراسم اربعین از رسانه های مختلف، استقرار چادر سلامت در موکب ها و غیره از جمله این برنامه ها می باشد.

غریب آبادی تاکید کرد: هر ۵ مرز کشور که امکان خروج از کشور به سمت عراق وجود دارد، بسته است و استان های مرزی کنترل جدی براین موضوع دارند.